Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Pek çok modeli olan Bosch ev elektroniğine dair, her ürünü üretmektedir. Bu şekilde geniş bir ürün ağına sahip olan Bosch satış sonrası içinde bu büyük üretim ağına uygun bir teknik servis ağı oluşturmuştur.

Bosch servisi firmamız iyi bir hizmetin sadece ekipman ve personel ile olmayacağının farkındadır. Bu nedenle hizmet ağını ve hizmet kalitesini geliştirmek adına farklı ve yenilikçi hizmetlerde sunmuştur. İnsan hayatını kolaylaştırmak adına Bosch teknik servis kuruluşumuz, 365 gün durmaksızın çalışır.

Müşterilerin mağdur olması ve ürünlerinden asla zarar görmesini istemeyen Bosch özel teknik servisimiz, sürekli servis hizmeti ile bu olumsuzlukların önüne geçmektedir. Müşterilerimiz her türlü Bosch beyaz eşyalarının teknik bakım onarım, tamir, yedek parça ihtiyaçlarında 0212 530 0 195 numaralı çağrı merkezimize ulaşarak 7 gün 24 saat hizmet veren firmamızla iletişime geçerek, en hızlı şekilde sorunların çözümü konusunda destek alabilirler.

http://boschservisi.info.tr