Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

ANKARA Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘3 Aralık Engelliler Günü’ nedeniyle düzenlediği ve Planet Aile Yaşam Merkezi Engelliler Lokali üyelerinin yaptığı eserlerden oluşan ‘Resim ve El Sanatları Sergisi’ açıldı.

Büyükşehirden Engelliler Günü sergisi

Metro Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergide, engellilerin yaptığı yağlıboya resimler, el yapımı kolye, küpe ile değişik takılar bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, açılışta yaptığı konuşmada, Başkent’te engelli vatandaşlara yapılan hizmetleri anlattı. Şeker, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, sosyal projeler konusunda dünyada bir numara olduğunu” belirterek, halen Büyükşehir Belediyesi’nin 30 bin engelli üyesinin bulunduğunu ve bu üyelere özel hizmetler sunulduğunu kaydetti. Adnan Şeker, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’deki kamplarda da engellilerin, her yıl 7’şer günlük dönemler halinde ücretsiz ağırlandığını söyledi.

Konuşmaların ardından, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesindeki Planet Aile Yaşam Merkezi Engellileri Lokali üyelerinden oluşan çiftetelli grubu, bir gösteri sundu. Sergi, bir hafta açık kalacak.