Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Trabzonsporlular, Zihinsel Engellilerin 23 Nisan Sevincine Ortak Oldu

Trabzonsporlular, Zihinsel Engellilerin 23 Nisan Sevincine Ortak Oldu

Trabzonsporlu Futbolcular, Zihinsel Engelli Öğrencilerin 23 Nisan Sevincine Ortak Oldu

Trabzonsporlu futbolcular, zihinsel engelli öğrencilerin 23 Nisan sevincine ortak oldu. Özel eğitime muhtaç öğrencilerin eğitim gördüğü Erdoğdu Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden bordo – mavili futbolcular, minik hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yardımcı Antrenör Ünal Karaman, futbolular Song, Egemen, Alanzinho, Onur ve Giray okula gelişlerinde idareciler ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Futbolcuları karşılarında görünce büyük bir sevinç yaşayan engelli öğrenciler, bol bol fotoğraf çektirdi. Öğrencilerin en fazla ilgi gösterdiği isimlerin başında Song gelirken, bir öğrencinin ise Song’u görünce kaçması dikkat çekti. Song, kendisinden korkan öğrenciyi ısrarla yanına çağırmasına rağmen bu girişiminde başarılı olamadı.

Engelli öğrencilerin kolbastı gösterini seyreden bordo – mavili futbolcular, hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından okuldan ayrıldı.

Bir yanıt yazın