Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Buca Müftülüğü’nce işitme engellilere yönelik açılan Türkiye’nin “ilk işitme engelli Kur’an kursu”nu tamamlayan engelliler, sertifikasını aldı.

Buca Müftülüğü, Buca Belediyesi Düğün Salonu’nda engelliler için iftar düzenledi.

Çeşitli ilçelerden 250 engellinin katıldığı iftara, din görevlileri ilahiler seslendirdi.

İftar sonrası konuşan İlçe Müftüsü Adem Gülmek, işitme engellilerin din hizmetlerinden daha iyi yararlanması amacıyla açtıkları kursa katılan 50 kişinin, kursu başarıyla tamamladığını söyledi.

İşitme engellilerin için Ocak ayında Kur’an-ı Kerim’i kursu açtıklarını hatırlatan Gülmek, “Türkiye’nin ilk işitme engelli Kur’an kursu için din görevlilerimiz işaret dili eğitimi aldı. Zor bir işi başardılar. Kursumuzu sürdüreceğiz” diye konuştu.

Daha sonra kursiyerlere sertifikaları verildi.

Haberler