Son Yazılar

Hasta Yatağı İncelemesi: Sağlık ve Konforun Mükemmel Bir Birleşimi Profesyonel Seviyede Teknik Otomotiv Hizmetleri Türkiye’nin En İyi Tıbbi Cihaz Aksesuar Yedek Parça Firması – Hasmed Medikal En Kolay Araç Nasıl Kiralanır? Müzikle Hayatı Dolu Dolu Yaşayın Dünya’nın en hafif akülü tekerlekli sandalyesi: Wollex W807 Engelli bir insanın ne tür sorunları olabilir? Duygusal yaklaşımları nedir? Tekerlekli sandalye kullanırken dikkat edilmesi gerekenler Akülü Tekerlekli Sandalyelerde Kalite Ve Konfor Önemlidir! Dil ve Konuşma Terapisi Nasıl Yapılır?

Hayatımızda eğitim çocukluk dönemlerinden başlayıp yaşantımız boyunca devam eden bir süreçtir. Bu süreci en iyi, en verimli şekilde değerlendirmek, hayatımıza adapte ederek yaşam standartlarını yükseltmek elbette her bireyin istediği bir olgudur. Bunun içindir ki insanoğlu eğitime çok önem vermiş kendine güvenen, geliştiren yeni nesiller oluşturma yolunda etkin formüller bulmuşlardır. Ülkemizde de eğitime her alanda önem verilerek daha dinamik bir toplum olma yolunda ilerlemenin yolu açılarak gelişmiş medeniyetler seviyesine gelmek amaçlanmaktadır.

YKS Konuları

Sistemsel olarak ülkemizde çeşitli sınav sistemleri ihtiyaca uygun olarak geliştirilmektedir. Örnegin: YKS (Yüksek öğretim kurumları sınav sistemi) kuşkusuz en büyük yeniliklerden bir tanesi olma özelliği taşımakta. YKS sınavında adaylar iki ayrı oturuma katılacaklardır ve ilk oturumda TYT (Temel Yeterlilik) esas alınarak gerçekleştirilecektir. Bu sınavda özellikle 40 Temel Matematik, 40 Temel Türkçe, 20 Sosyal Bilimler ve 20 Fen Bilimleri derslerinden sorular sorularak öğrencilerin yeterlilik seviyeleri ölçülecektir. Yapılacak olan ikinci oturumda da adaylar “Alan Yeterlilik Sınavına (AYT)” tabi tutulacaklardır. Adaylar ikinci oturumdaki sınavda istedikleri alanın testini çözmekle sorumludurlar. Sitemiz www.osymli.com adresinden yks konuları, yks taban puanları ve de kitap öneriliri hakkında tüm detayları bulabilirsiniz.

DGS Taban Puanları

Bir diğer konuda DGS ( Dikey Geçiş Sınavı )’ dır. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen sınavlardan biri olan DGS 2000 yılından bu yana meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan öğrencilerin örgün öğretim lisans programlarına geçiş yapmaları için her yıl belirli dönemlerde aylarda yapılmaktadır.

Yine her konuda size yardımcı bir kaynak olan web adresimiz www.osymli.com‘ da dgs taban puanları, dgs çıkmış sorular, kitap önerileri ve konularını ayrıntılı bir şekilde bulacaksınız.

https://www.osymli.com