Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Ülkemizde son dönemlerde yaşayan yüksek enflasyonla birlikte büyük zamlarla mücadele eder bir duruma geldik. İğneden ipleye her şeye yapılan fahiş zamlar ile geçim sağlayamayan çalışanların desteklenebilmesi adına asgari ücret zamları da her dönem yenilenir oldu. Her ne kadar asgari ücret ile çalışanlar için yeterli geliyor olmasa da yapılan bu zamlar aynı zamanda tüm çalışan kesimin emek ücretlerinde değişikliğe neden oldu. Hasta bakıcı fiyatları bu zamlara bağlı olarak yükselen emek fiyatlarından bir grup olarak karşımıza çıkıyor.

Hasta bakıcılar oldukça önemli bir sorumluluk taşıyan ve büyük emek gerektiren bir iş ile mücadele ediyor. Özel olarak çalışan hasta bakıcılar hem eğitimli insanlardan oluşuyor hem de bu insanların emeği ev sabrı diğer sektör çalışanlarına nazaran oldukça farklı oluyor. Elbette asgari ücrete son gelen zamlardan sonra hasta bakıcı ücretlerinde de bir artış yaşandı. Her bir farklı grup için alınan hasta bakıcı ücretleri belirli oranlarda bir artış göstererek enflasyona ayak uydurmaya ve aynı zamanda hastaları ve yakınlarını mağdur etmemeye özen gösteriyor.

insanbul.com sitesi ülkemizde 70.000 kişilik geniş bir cv imkanı sunan en gelişmiş hasta bakıcısı platformlarından birisi. Güncellenen engelli hasta bakıcısı fiyatlarını minimum seviyede tutarak sizlere en kaliteli ve güvenli hizmeti sunmayı hedefleyen hasta bakıcılar bu platformda birleşiyor. Ve ihtiyacınız olan her alanda deneyimli ve eğitimli hasta bakıcıları sizlerle buluşturuyor.

Kaynak: https://www.insanbul.com/hasta-bakicisi