Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Bir yıl süreli olarak hazırlanan proje 600 engelli için e-ticaret sektöründe iş umudu taşıyor. E-Ticaret eğitimini tamamlayan ortopedik, görme, süreğen, işitme-konuşma engelli katılımcılar hedefleri doğrultusunda girişimci olma veya kurumsal e-ticaret firmalarında istihdam edilme fırsatı yakalıyorlar.

Proje kapsamanında Türkiye Beyazay Derneği, e-ticaret eğitimini tamamlayan engellilerin istihdam edilmeleri için projeye destek veren ETİD(elektronik ticaret işletmecileri derneği) ile Kobiler için bir konferans düzenliyor.

28 Mart Çarşamba günü saat 10:00-12:30 arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi’ nde düzenlenecek konferansın konusu “E-ticaret’ in kobiler için yarattığı Yeni Fırsatlar, e-ticaretin son dönem gelişmeleri, işini İnternete taşımak isteyenler için E-Ticaret”. Programda işini e-ticarette büyüten gittigidiyor, ejoya ve e-bebek e-ticaret girişimciliklerini, deneyimlerini kobilerle paylaşacaklar.

Düzenleyen : ETİD(elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği) & Türkiye Beyazay Derneği

Tarih : 28 Mart Çarşamba

Saat : 10:00-12:30

Yer : İstanbul Ticaret Üniversitesi Kampüsü Prof. Dr. İsmail Özaslan Konferans Salonu

(eski İTO binası)

Konferans Başlığı : Kobiler için engelsiz e-ticaret

E-ticaret’ in kobiler için yarattığı Yeni Fırsatlar, e-ticaretin son dönem gelişmeleri, işini İnternete taşımak isteyenler için E-Ticaret

Konferans İçeriği : Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen EE-Ticaret(Engelsiz e-ticaret) projesi ile 600 engelliye e-ticaret sektöründe iş fırsatı sağlanması.

Engellilere iş umudu olan bu proje kapsamında e-ticaret ve kobi buluşmasında; e-ticaretin gelişmeleri, ticaret hayatına getirdiği yenilikler, işini internete taşımak isteyen kobiler için, işini internette büyüten kobilerden başarı hikayeleri ile bu alandaki fırsatlar anlatılıyor.

Program

09:30- Kayıt

10:00 – Açılış Konuşması/ Beyazay Der. Yön. Krl. Bşk.

10:30 – Açılış Konuşması/ ETİD Yön. Krl. Bşk

11:00 – Pazaryerleri Aracılığı ile İnternette Yerinizi Alın

Gittigidiyor.com Genel Müdürü Cenk Angın

Pazaryerleri aracılığı ile ürünlerinizi internet üzerinden kolayca satışa sunarak, farklı satış kanalları oluşturma

Soru-Cevap

11:15- 11:30 dakika Kahve Arası

11:30- E-ticaret Kobiler için Yeni İş Alanları Yaratıyor, Kobiler için E-ticaret Tedarikçiliği

Ejoya.com Kurucu Ortakları Ali Doğrusözlü- Mert Doğrusözlü

Son iki yılda yeni bir model olarak karşımıza çıkan Private Shopping ( Özel Alışveriş Siteleri) ile kobiler güçlü e-ticaret tedarikçileri haline gelirken, bu siteler aracılığı ile günde 10 binlere varan satış rakamları elde ediyorlar.

Soru-Cevap

12:00 – İçimizden Çıkan Başarı Öyküleri- İhtiyacımız Olan Biraz Girişimci Ruh

Ebebek.com- Kurucu/Genel Müdürü Halil Erdoğmuş

2001 yılında Türkiye’de bulunmadığı için yurt dışındaki Bebek sitelerini yakından takip ederek, “neden ben de böyle bir siteyi Türkiye’de kurmuyorum” diye yola çıkan E-bebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş, bugün ayda 1.4 milyon kez tıklanan, 19 mağazaya ve 54 milyon TL ciroya ulaşan ebebek.com’un öyküsünü anlatıyor.

Haberler