Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

işitme cihazı ile ilgili görsel sonucuSosyal Güvenlik Kurumu tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklama ile birlikte işitme cihazlarını satın almak isteyenler için verilen katkı paylarının yüzde 35 artırılarak 750 liraya geldiği bir haber ile duyurulmuştu. Ancak haberler içinde yer eden bu konunun yanlış anlaşıldığı İCAAD Başkan yardımcısı Mahfuz Ağaç tarafından ifade ediliyor.

İşitme Cihazlarında Katkı Payı Arttı!

Olayla ilgili Son dakika haberler Ağaç’ın yaptığı açıklamalarda olduğu gibi cihaz fiyatlarının çok daha uygun rakamlara geldiği ancak tamamen ücretsiz olma gibi bir durumun gündemde olmadığı belirtiliyor. Farklı işitme bozuklukları için sağlanan katkı payları ve ücretsiz cihaz verilmesi durumları ile ilgili olarak güncel haberler takip etmek gerekiyor.

Cihaz Fiyatları Oldukça Değişken!

İşitme cihazlarını satın almak isteyen kişiler son haber ile gelen bu destekle birlikte daha rahat bir ortama kavuşuyor olsa da işitme cihazlarının fiyatları 5 bin TL’ye kadar uzanan fiyatları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bu fiyatları ise işitme kaybının derecesi, türü ve cihazın sahip olduğu teknolojiye göre belirleniyor.