Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation

Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu Nedir? Nasıl Tedavi Edilir?

Anksiyete bozuklukları bir grup zihinsel sağlık sorunudur. Bunlar arasında yaygın anksiyete bozuklukları, sosyal fobiler, spesifik fobiler (örneğin, agorafobi ve klostrofobi) ve panik bozuklukları yer alır. Depresyon genellikle anksiyete bozuklukları ile ilişkilidir.
Anksiyete bozuklukları, birçok insanı etkileyen yaygın zihinsel sağlık sorunlarıdır. Nüfusun yaklaşık %25’i hayatlarının bir döneminde tedavi gerektiren bir anksiyete bozukluğuna sahiptir ve diğer %25’e kadarı da örümcek, fare, böcek ve yılan korkusu gibi daha az şiddetli kaygılara sahiptir.

Este Prime Clinic ile Değişim Her Zaman Çok Yakın!

Kendinize önem vermenizin gereklerinden birisi de aynaya bakıldığında mutlu bir gülümseyişi yakalayabilmektir. Bu gülümseyişi yakalayabilmek adına bir çalışma yürütülmektedir. Günümüz şartlarında değerlendirilmesi gereken fırsatlar içerisinde kaçırılmaması gereken bir önem taşımaktadır sunulan bu hizmet. Birçok estetik ve kök ekiminin yapıldığı bu firma, istenilen işlemleri her an gerçekleştirebilecek güce sahiptir. Saç ekimi bunlardan bir tanesidir ve yükselen bir talep çizelgesi vardır. Beraberinde gelen kaş ekimi ise ondan geri kalır bir durumda değildir. Öneminin farkında olan herkes bir adım öndedir. İmajın, kişilikte belirleyici bir etkisi vardır. Buna sakal ekimi de eklenebilir kuşkusuz. Hepsi bir imajın parçasıdır ve ayrılmaz bütünlerdir.

Aradığınız Doğal Ürünler Tek Tıkla Elinizde!

İnternet hayatımızı kolaylaştıran çok büyük bir teknolojik gelişme. Bu gelişme sayesinde her şeye en hızlı şekilde hâkim olabiliyor ve yine hızlı bir şekilde istediğimizi satın alabiliyoruz. İşte bu yazıda satın alınması en faydalı olan ürünlerden bahsederken bir yandan da bu ürünleri satın alabileceğiniz kaliteli bir firmadan bahsedeceğiz. Organik ürünler ve faydalarının ne kadar büyük olduğunu herkesin bilmesine karşın, tam olarak hangi sorun için hangi çözümlerden yararlanabileceğimize henüz hepimiz hâkim değiliz. Bundan yola çıkarak bu yazı içerisinde bazı doğal ürünler ve bunların son derece etkili olan faydalarından bahsedeceğiz.

Engelliler Kendini Neden Yalnız Hisseder?

Fiziksel ya da BAŞKA ENGEL GRUPLARINDA olan engelli birçok insanın yalnız olduklarında hissettikleri en yaygın sorun depresyondur. Bu genellikle başkaları tarafından terk edildiklerinde ortaya çıkan tecrit hissinden kaynaklanır. Başkaları tarafından terk edildiklerinde genellikle kendilerini yalnız, istenmeyen ve değersiz hissederler ve bu da onlarda depresyon duyguları geliştirmelerine neden olur. Bazen depresyon o kadar kötü olabilir ki ciddi sorunlara yol açabilmektedir.