Görme Engelli Judocularımız Dünya Şampiyonası’na Hazır

0
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Görme Engelli Judocularımız Dünya Şampiyonası'na Hazır

Görme Engelli Judocularımız Dünya Şampiyonası’na Hazır

Antalya’da 25 -28 Mart Tarihlerinde Türkiye’nin İlk Kez Evsahipliğini Yapacağı Görme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası’nın….

Antalya’da 25 -28 Mart tarihlerinde Türkiye’nin ilk kez evsahipliğini yapacağı Görme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdüren Judo Milli Takımı’nın Start Otel’deki kampı sona erdi.

Geçen 3 Mart’ta 19 günlük kampa giren judocular, verimli bir kamp dönemi geçirmenin keyfini yaşadıklarını söyledi.

Türkiye’yi bay ve bayanlarda 7’şer sporcu ile temsil edecek olan milli sporcular, sadece antrenman yapabilecek tesis konusunda sıkıntı yaşadı. Yolspor’a ait salonda çalışmalarını sürdüren judocular, burasının görme engelliler için uygun olmadığını, çaresizlikten dolayı 19 gün boyunca burada çalıştıklarını söyledi. Milli Takım Antrenörü Hakan Ilıkan, 40 ülkenin yarışacağı Görme Engeliler Dünya Judo Şampiyonası’nda bazı sikletlerde iddialı olduklarını söylerken, Bayan Milli Takım Sorumlusu Satılmış Çetinkuş ise hedef belirtmedi. Start Otel Genel Müdürü Mehmet Ali Gürboğa ise 3 hafta boyunca takıma moral vermek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Haberler

Bir yanıt yazın

Bizi Destekleyenler: ENGELLİLER HABER SİTESİ
Mariobet Mariobet Giriş
betcell giriş - betcell
megapari güncel giriş