Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Türkiye Partisi (TP) Düzce il Başkanı Erdoğan Bıyık, 75 yaşındaki felçli Hatice Seyar’ı ziyaret etti.

Düzce’de siyasi partiler seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Köy köy, mahalle mahalle gezen siyasetçiler vatandaşlarla bir araya geliyorlar. TP Düzce İl Başkanı Erdoğan Bıyık’ta bir köy ve mahallelerde ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını yakından takip ederek, destekte bulunuyor.
Kiremit Ocağı Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Bıyık, 75 yaşındaki ve kısmen felç hastası olan Hatice Seyar’ı evinde ziyaret ederek sohbet etti. Hatice Seyar ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken İl Başkanı Erdoğan Bıyık, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

 

(İHA)

Bir yanıt yazın