Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

İnsanlar iş hayatına daha fazla dahil oldukça uğraştıkları sorunlarda buna bağlı olarak artış gösterdi. Örneğin bir ticaret firması yabancı sermayelerle iş ortaklığına girmek istediğinde pek çok kriteri araştırmak zorunda kalmaktadır. Ancak bazı bilgilere kendisi direk ulaşamamaktadır. İşte bu noktada Eş takibi dedektiflik hizmetleri devreye girmektedir. Sizin için her türlü yerli yabancı şirketlerin özgeçmişini araştırıyor ve size ayrıntılı bir şekilde belgeleri rapor olarak sunuyoruz. Yurt dışında görev tecrübeli elemanlarımız ile yabancı şirketlerin araştırılması çok daha kolay olmaktadır. Sadece şirketler alanında değil başka alanlarda da hizmetinizdeyiz.

Özellikle adli davalarda mahkemenin kolaylıkla sonuçlanması için oldukça fazla ve sağlam delillere ihtiyaç vardır. bir boşanma davasında eşlerden birinin aldattığı düşünülürse ve bu durumu resim video gibi somut bir delille ispatlanırsa mahkeme daha çabuk sonuçlanır. Velayet davalarında da durum aynıdır. Maddi durum araştırılması, hayatın nasıl devam ettirildiğinin belgelenmesi gibi konularda Antalya dedektiflik hizmetleri size her zaman yardımcı olmaktadır. Örneğin çocuğunuzun okula gittiğini söylediği zamanlarda ne yaptığını bilmek ister misiniz? Sizler için çocuğunuzu her an izleyip yaptığı her hareketi rapor ediyoruz. Siz ise içiniz rahat bir şekilde diğer işlerinizle ilgilenirsiniz.

Bir diğer çalışma alanımızda sigorta şirketlerine araştırmalar yapılmasıdır. Müşterilerine kaza poliçeleri satan şirketler bazen sahtecilik olayları ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu noktada gerçeği araştırmak üzere bir kurum arayışı içine girerler. Dedektiflik olarak her türlü olayın iç yüzünü açığa çıkarıyor, sigorta şirketlerini gereksiz zararlardan kurtarıyoruz.

Yaptığımız bütün araştırmalar kesinlikle gizli kalmakta ve kesinlikle yasal çerçeveler dışına çıkmamaktadır. Yasalarda belirtilen durumlar dışında araştırmalar yapılmamakta ve araştırmanın her aşamasında müşteriye bilgilendirme yapılmaktadır. en son araştırma tamamlandığında ise ayrıntılı bir şekilde ve resmi belgelerle bir rapor sunulmakta ve mahkemelerde kullanılacak deliller sunulmaktadır. Antalya dedektiflik hizmetleri sizlerin iş alanlarınızda daha başarılı olmanız için her zaman hizmet vermekteyiz. Bizimle temasa geçmeniz halinde vereceğiniz bilgilerin doğruluk onayıyla çalışmalar başlayacaktır.

Kaynak: http://www.estakibidedektif.org