Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

En Uygun Fiyatlar ile profilo servis . Servisimiz özellikle hijyen konusuna çok önem vermekte ve titizlikten taviz vermemektedir.
Ürünlerinize yerinde bakım veya onarım yapılacaksa mutlaka galoş giyilir.
Servis hizmetlerimizin kalitesini yükseltmek için düzenli aralıklar ile teknik servis ekibimiz gelişen teknolojiler hakkında eğitimler ve seminerlere katılarak yenilikler hakkında bilgi sahibi olmaktadır, bu sayede size daha iyi ve kaliteli hizmetler sunabilmemiz sağlanmaktadır.profilo Servisleri konusunda uzman olan şirketimiz istabul anadolu yakasına hizmet vermektedir diğer profilo servisi bölgeleri için tıklayın
Firmamız garantisi bitmiş cihazlar için yapılan inceleme ve tespitler doğrultusunda arızalı olan parça hakkında bilgi verilir.
Değişecek parça fiyatı ve işçilik fiyatı belirtilerek kabul etmeniz doğrultusunda cihazınızın tamir veya bakım işlemi yapılır.
Garantisi bitmiş tüm ürünler için yapılan profilo Servisi işlemlerinde 1 yıl parça ve işçilik garantisi vermekteyiz.