Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Dernek, belirli bir amaç için bir araya toplanan bir grup insan ya da insanlar topluluğudur. Dernek, kişilerin belli bir konuda, aynı düşüncede oldukları alanlarda somut bir örgütlenme biçimidir.

Konya Engelliler Derneği, Konya’da yaşayan tüm engelli bireylerin belirli organizasyonlarda bir araya geldiği, etkinliklerde aynı çatı altında toplandığı, çeşitli aktivitelerin yapıldığı topluluklardan oluşmaktadır.

Konya ilinde birçok engellilere ait dernekler bulunmaktadır. Bu derneklere katılarak farklı engel guruplarındaki dostlarınızla tanışabilirsiniz.

Konya ilinde düzenlenen gezi, sergi, etkinliklere katılarak engelli arkadaşlarınızla sosyal aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Konya ilinde ve ilçelerinde bulunan engelliler ile ilgili dernekleri arama motorlarından sorgulatarak ve araştırarak bulabilirsiniz.

Engelliyim.net