Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Tekerlekli sandalye kullanan bireyler bazı zamanlar yollardaki engebeler ve karşılarına çıkan fiziki yol durumlarına göre zorluk çekebilmektedirler. Bu yüzden ulaşım konusunda sıkıntılar yaşamaktadırlar.

Ama artık bu durum bir sıkıntı olmaktan çıkıyor. Her tür ve modelde manuel tekerlekli sandalye ile uyumlu estetik ve zarif tasarımıyla yerli üretim olan manuel tekerlekli sandalyenizi bir akülü araca çeviren hareket ünitesi ile uzun mesafe yol kat edebileceksiniz.

Tekerlekli sandalyenizi Scooter’ a dönüştüren cihaz

Geliştirilen ürün ile engelli bireyler dışarıdan yardım almaksızın tekerlekli sandalyelerini akülü forma dönüştürebileceklerdir. Çekici sistemi, portatif, verimli ve yerli üretim özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Çekici ve sandalye arasındaki bağlama aparatı kolayca sökülüp-takılabilir bir biçimde tasarlanmıştır.
Hız değerleri tercihe göre 5-15 km/h arasında opsiyonludur. Tek şarj ile ortalama 30 km yol gidilebilecektir. Fren sistemi ise mekanik yada motor kontrollü olarak çalışmaktadır. Direksiyon ise hem yükseklik, hem de eğim ayarlı olduğu için ergonomik bir kullanım sunmaktadır. Üstelik tamamen yerli üretim