Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

AKP Malatya yöneticileri ve milletvekili Ömer Faruk Öz, referandum ve Başbakan’ın Malatya mitingiyle ilgili ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, İl Başkanı Mustafa Şahin, İl Başkan yardımcısı İsmet Yılmaz, il yönetim kurulu üyeleri Basri Mutlu ve Yusuf İnal ve İl Genel Meclis üyesi Nurettin Karaaslan ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun’u dernekte ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.
İl Başkanı Mustafa Şahin, Anayasa değişikliği ile ilgili bilgi verdi. Şahin, “Engellilerle ilgili AK Parti iktidarları döneminde şimdiye kadar yapılanların belki de birkaç katı fazlası, güzel çalışmaların yapıldığına şahit olduk. Şuana kadar engelliler için yapılan hizmetlerin çok çok fazlasını hükümetimiz yapmıştır. 25 Temmuz 2010 Pazar günü hükümet meydanında Başbakanımızın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz mitinge davet ediyorum” dedi.

Milletvekili Ömer Faruk Öz ise, “Anayasa değişikliği sadece AK Partilileri ilgilendiren bir durum değildir. Bu ülkede yaşayan bütün insanları ilgilendiren bir konudur. CHP, MHP ve BDP’nin referanduma hayır demelerine rağmen sağduyulu insanları bizlere oy vermiş olsun veya olmasın referanduma evet diyeceklerini ve ülkemizi daha iyi seviyelere çıkaracak anayasa değişikliğine evet diyeceklerini düşünüyorum. Engellilerimiz Ak Parti hükümetleriyle birçok haklara kavuştular ama yeterlimi tabi ki yeterli değil inşallah engelli vatandaşlarımızın özlük hakları daha da genişletilecek ve engellilerimizin, engelsiz bir dünyada daha rahat yaşamaları için elimizden geleni yapacağız. Hepinize engelsiz bir dünya temenni ediyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun da, “Sayın başkanım göreve geldiklerinden beri bizlere olan ziyaretlerini rutin hale getirmiştir.
Başkanım ve milletvekilimizden bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinleyip çözüm bulmaya çalışmışlardır. Gönül ister ki Malatya da bulunan bütün sivil toplum örgütleri ziyaretlerde bulunsalar sorun ve sıkıntıları yerinde görmüş olurlar ve çözümü noktasında daha sağlıklı adımlar atılmış olur dedi. 12 Eylülden sonra sonuç ne olursa olsun evet de olsa hayır da olsa ülkemiz için hayırlı olan olsun, ama gönül ister ki tamamen sivil bir anayasaya sahip olalım. İnşallah sivil bir anayasayı göreceğiz onu ümit ediyorum. Sonucun ülkemiz ve engellilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum bu anlamda üzerimize düşeni yapmalıyız. Ülkemizin daha güzel günlere kavuşması için çalışmalıyız. Engelsiz bir dünya için elimizden gelen çabayı göstereceğiz engelsiz bir dünyaya kavuşmak ümidiyle, sizlere teşekkürlerimi sunuyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın