Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

İki insanın hayatını birleştirip yeni bir hayata adım atıp ortak bir yaşama yelken açtıkları evlilik törenleri hem çiftlerin hem de onları sevenlerin bir arada mutlu ve sevinçli bir gün geçirmeleri için yapılan organizasyonlardır. Evlilik törenleri ne kadar özenli ve güzel olursa çiftler için hayatlarının geri kalanı için unutulmaz bir an yaşanmış demektir.

Düğünleri özel ve etkileyici kılmak içinde farklı bir mekan ve ortam seçmek gerekir. İstanbul gibi etrafı denizlerle çevrili, büyülü bir şehirde yaşıyorsanız eğer, teknede düğün yaparak özel bir düğün töreni düzenleyebilirsiniz. Boğazın o eşsiz manzarasında, tertemiz deniz havası altında, martıların sesleri içerisinde sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir düğün yaparak eşsiz  bir anı bırakabilirsiniz.

Üstelik bunun için astronomik rakamlar ödemenize de gerek yok. Lüfer tekne grupları tarafından tekne düğün kampanyalarında faydalanarak 29 TL’den başlayan ve bir düğün için gerekli olan tüm ihtiyaçları içerisinde barındıran teknelerle, zengin içeriğe sahip menülerle teknede düğün yapabilirsiniz.

Lüfer tekne grupları ile iletişime geçerek kiralık tekne yat gemi organizasyonları hakkında bilgi alarak düğün tarihinize göre bir gün belirleyerek şimdiden hazırlıklara başlayarak düğün gününüzün sorunsuz bir şekilde geçmesine yardımcı olabilirsiniz. Onlarca farklı kapasitelere sahip tekneleri bünyesinde barındıran Lüfer tekne turları ile 1500 kişiye kadar davetli çağırabilirsiniz.

Düğün öncesi misafirlerinize boğazda yemekli tekne turu ile ağırlamanız mümkün. Bunun için Set menülerden ve ya kampanyalı menülerden dilediğinizi seçebilir ya da isteğiniz doğrultusunda özel bir menü hazırlayabilirsiniz.