Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Amerika'dan gelen mutluluk

Amerika’dan gelen mutluluk

Merkezi ABD’de olan LDS (Latter Days Saints Charity) Vakfı tarafından gönderilen 250 tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Merkezi ABD’de olan LDS (Latter Days Saints Charity) Vakfı tarafından gönderilen 250 tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Karşıyaka Özürlüler Eğitim ve İş Merkezi’nde düzenlenen törene Vakfın Türkiye Temsilcisi Kenneth Abuey, eşi Marilyn Abuey ve Jessica Toolsom katıldı. Abuey, son 8 yılda Türkiye’de ihtiyaç sahiplerine 60’in üzerinde tekerlekli sandalye dağıttıklarını söyledi. Abuey, “Tekerlekli sandalyeler dünyanın her bölgesinde bulunan vakıf üyelerimizin tuttukları oruçlardan elde edilen gelirler sayesinde alınıyor. Üyelerimiz oruç tuttukları günün parasını bağışlıyorlar. Biz de dünyanın her yerinde tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan kişilere yardım ediyoruz. Çünkü biz aynı Tanrı’nın yarattığı kişileriz ve tüm insanları seviyoruz” dedi. Ortopedik Özürlüler Rehabilitasyon Spor Kulübü Başkanı Ramazan Kaymaz ise 250 tekerlekli sandalyeden 170’inin İzmir’deki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını geri kalanların ise Urfa, Sivas, Batman, Bergama, Aydın, Nazilli’deki engelli derneklerine gönderileceğini ifade etti.

Hürriyet

Bir yanıt yazın