Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Engelli memurlara yağış izni

Engelli memurlara yağış izni

Şiddetli yağışlar nedeniyle engelli memurlara İstanbu”da izin verildi.

Şiddetli yağışlar nedeniyle engelli memurlara İstanbul’da izin verildi.İstanbul’da hafta sonu başlayan yağışların bugün öğleden sonra etkisini artırarak şiddetli sağanak şeklinde gerçekleşeceği uyarısında bulundu.

İstanbul Valiliği, İstanbul’da aralıklarla devam eden yağışın öğleden sonra etkisini arttıracağı uyarısında bulundu. Engelli kamu personeline izin verildiği açıklanan duyuruda, yağışın 8 Haziran günü de etkisini sürdüreceği belirtilerek vatandaşlar gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı.

İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden (İstanbul ADM) yapılan açıklamada, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusunda yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak yarın öğle saatlerine kadar şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde gerçekleşeceği tahmini hatırlatıldı.

Bir yanıt yazın