Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş
Manisa Merkez okullarından Anadolu Teknik Lisesi’nde öğrenim gören Bedensel Engelli öğrenci Sefa Yurtkölesi’nin, okuluna giriş-çıkışlarda yaşadığı zorluğa Manisa Belediyesi el uzattı.

 

Okul merdivenlerinin yanına engelli rampası yapan Manisa Belediyesi, bedensel engelli Sefa’nın giriş-çıkışlarda rahat bir nefes almasını sağladı. Yapılan rampa nedeniyle öğrenci Sefa Yurtkölesi, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Yurtkölesi’ne annesi Zeynep Yurtkölesi ve Okul Müdürü Uslu Anaklı eşlik etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çiçek takdim eden öğrenci Sefa Yurtkölesi, okuluna yapılan engelli rampası nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini sundu.

Engelli rampası yapılmadan önce okula giriş-çıkışlarında 4 ya da 5 arkadaşından yardım istediğini ve oldukça güç durumlarla karşı karşıya kaldığını ifade eden bedensel engelli öğrenci Sefa Yurtkölesi, “Engelli rampasının yapılmasıyla birlikte artık teneffüslere daha rahat çıkabiliyorum. Beden Eğitimi derslerinde de gönlümce hava almaya çıkabiliyorum. Bu nedenle Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Her zaman engelli vatandaşlara öncelik vermek için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Sefa’yı bir nebze olsun rahatlatabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.