Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Engellilerin parkları işgal altında

Engellilerin parkları işgal altında

Engellilerin, kaldırımlardan rahat inmeleri için yapılan rampalarından sonra Akşehir Hükümet Konağı önünde kendileri için tahsis edilen…

Engellilerin, kaldırımlardan rahat inmeleri için yapılan rampalarından sonra Akşehir Hükümet Konağı önünde kendileri için tahsis edilen araç park yerleri de diğer araç sahiplerince işgal ediliyor.

Engelli vatandaşlara daha önce araç park yeri olarak tahsis edilen polis lokali önündeki yerde devamlı işgal ediliyor; bir türlü engellilerin araçlarını park etmesine fırsat verilmiyordu.

11 Mart 2010 tarihinde Kaymakam Ahmet Katırcı başkanlığında toplanan İlçe Trafik Komisyonu, Akşehir Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nin teklifi ile polis lokali önündeki engelliler park yerinin mevkii bakımından dar ve resmi kurumlara uzak olması nedeniyle Kaymakamlık önüne alınmasını kararlaştırmıştı.

Bir yanıt yazın