Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Malatya'da Engellilere Bilgisayar Kursu

Malatya’da Engellilere Bilgisayar Kursu

Malatya’da engelli annelerine yönelik bilgisayar kursu açıldı.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Platformu, Yardım Gönüllüleri Derneği ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılan kursta 16 engelli annesi eğitim görüyor.

Kent Konseyi Engelliler Platformu Müdürü Seyit Soner Yılmaz, Kent Konseyi Engelliler Platformu bünyesinde açtıkları kursların amaçlarından da bahsederek, verilen eğitimler ile engellilerin sosyal hayatta kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri ve aile içerisinde de bir kaynaşma zemini oluşturmalarını hedeflediklerini belirtti.

İmkanları ölçüsünde engellilere en iyi hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Yılmaz, “Engellilerine sahip çıkan dışlamayan bir toplum olma yolunda hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.

Haber Fx

Bir yanıt yazın