Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Kızılay'dan Engelli Kıza Tekerlekli Sandalye

Kızılay’dan Engelli Kıza Tekerlekli Sandalye

Balıkesir’in Manyas ilçesinde doğuştan engelli Esin Akduman’a Kızılay Genel Merkezi tarafından tekerlekli sandalye verildi.

İlçeye bağlı Şevketiye Köyü’nde anne ve babasını yıllar önce kaybeden, ablası ve ağabeyi ile ayni  evi paylaşan doğuştan engelli Esin Akduman’a Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen tekerlekli sandalyesi kendisine teslim edildi. 30 yaşında ki engelli Esin’e tekerlekli sandalyesi Kızılay Manyas Şube Başkanı Fikret Özyar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından teslim edildi. Tekerlekli sandalyesine oturan, konuşma ve yürüme engelli Esin Akduman sevincini çevresindekiler ile paylaşırken, Esin’in bakımını yapan ablası Hatice Akduman ise, “Kardeşime yıllar önce Almanya’dan bir yakınımız tarafından tekerlekli sandalye getirilmişti. Ancak bu sandalye  iyice  eskimiş ve iş göremez hale gelmişti. Esin’de zaten bunu hareketleri ile belli ediyordu. Kardeşime yeni bir tekerlekli sandalye kazandıran Türk Kızılay’ına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın