Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den tekerlekli sandalyesi olmadığı için annesinin kucağında okula götürüp getirdiği 9 yaşındaki Önder Paylan’a destek geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den tekerlekli sandalyesi olmadığı için annesinin kucağında okula götürüp getirdiği 9 yaşındaki Önder Paylan’a destek geldi. Tütüncü, Baraj İlköğretim Okulu 2’inci sınıf öğrencisi bedensel engelli Önder Paylan’a tekerlekli sandalye alınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Paylan’ın, annesi ve babasıyla görüşen Başkan Hakan Tütüncü, “Siz rahat olun. Biz gerekeni yapacağız” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle sakinleriyle bir araya geldiği ziyaret turlarını sürdürüyor. Bu kez de Baraj Mahallesi’ni gezen Başkan Tütüncü’ye, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti…

Baraj Sağlık Ocağı’na giden Tütüncü, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Tütüncü ayrıca, sorumlu Dr. Zafer Yılmaz’dan, sağlık ocağının sorunlarını dinledi.

Başkan Hakan Tütüncü, Baraj İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek okul müdürü Osman Nuri Batmaz ile bir araya geldi. Batmaz, Tütüncü’ye, annesi tarafından kucağında okula getirilip, götürülen bedensel engelli 2. sınıf öğrencisi Önder Paylan’nın, tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu aktardı. Başkan Tütüncü de, bürokratlarına, Paylan’ın tekerlekli sandalye sorununu çözülmesi talimatını verdi. Tütüncü, okula gelen Önder Paylan’ın, annesi ve babasıyla da görüştü ve sorunun ortadan kaldırılacağı sözünü verdi.

Tütüncü, ilçedeki eğitim kalitesinin artırılmasına büyük önem verdiklerinin altını çizerek,“Göreve geldiğimde, Fen İşleri Müdürlüğü’ne ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne, okulların her türlü sıkıntılarının çözülmesi talimatını verdim. Ülkenin geleceği olan çocuklar için çalışmalıyız. Okullarımızın ve ibadethanelerimizin iç ve dış temizliğini de 15 günde bir yaptırıyoruz. Eğitim gönüllüsüyüm. Bundan sonra da okullarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Ziyarette Muhtar Osman Uç’tan, mahallenin sıkıntılarını, acil çözülmesi gereken sorunları anlatırken, mahalle sakinleri, ada bazındaki parsel sorununu çözülmesini talep etti. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözülmesi gereken ada bazındaki parsel sorunuyla ilgili teknik ve hukuki çalışma başlattıklarını da ifade etti.

Kanal Vip

Bir yanıt yazın