Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Su şişesi kapaklarıyla engellilere yardım

Su şişesi kapaklarıyla engellilere yardım

İstanbul Ataşehir Belediyesi’nin başlattığı Tane tane kapak topluyor, tüm engelleri aşıyoruz” kampanyası için 10 bin kapak toplayarak İstanbul’a gönderdi.

Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü, İstanbul Ataşehir Belediyesi’nin başlattığı ”Tane tane kapak topluyor, tüm engelleri aşıyoruz” kampanyası için 10 bin kapak toplayarak İstanbul’a gönderdi.

Giresun’da Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü’nün katıldığı kampanyaya Bulancak ilçesinde faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezindeki çocuklar da destek verdi.

Kulüp yetkilileri kampanyaya destek veren çocuklar ile birlikte topladıkları kapakları İstanbul Ataşehir Belediyesi’ne gönderdi.

Konuyla ilgili gazetecilere bir açıklama yapan Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, kampanya çerçevesinde yaklaşık 10 bin kapak toplayarak İstanbul’a gönderdiklerini söyledi.

Topladıkları kapaklar karşılığında alacakları akülü arabayı engelli bir vatandaşa hediye edeceklerini belirten Şayranlıoğlu, ”Ataşehir Belediyesi, kampanya kapsamında 250 kilogram kapak karşılığında bir tekerlekli araç veriyor. Biz de bu kampanyaya katılarak bir araç almayı düşündük” dedi.

Şeyranlıoğlu, böylesine anlamlı bir kampanyaya destek vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

”3 ay boyunca topladığımız kapakları bugün İstanbul’a gönderiyoruz. Bulancak’ta faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezindeki kardeşlerimizin de desteği ile Giresun’da yaklaşık 100 kilo kapak topladık. Bu kampanya çerçevesinde çocuklarımız 31 Tekmmuz 8 Ağustos tarihleri arası Kuşadası gençlik kampına götürdük. Kapak toplama çalışmalarımızı orada da devam ettirdik. Oradan da bizim adımıza yüklü bir miktar kapak İstanbul’a gönderilecek. Bizim kulübümüz sporcuları eğitilebilir zihinsel engelli çocuklar oldukları için bize bu arabalar lazım değil. Biz bu arabaları bedensel engelli kardeşlerimize vermeyi düşünüyoruz.”

Samanyolu Haber

Bir yanıt yazın