Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Fenerbahçe’nin eski kalecisi Toni Schumacher, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Dr. Hüseyin Vural Engelliler Okulu yararına futbol turnuvası düzenledi.

Tatilini Sorgun’daki Aldiana Otel’de geçiren Schumacher’in bu yıl 12’nci kez düzenlediği turnuvaya, çoğunluğunu Almanların oluşturduğu 4 yetişkin 2 de minik takım katıldı. Turnuvada Dr. Hüseyin Vural Engelliler Okulu’na 3 bin 200 avro para toplandı. Elde edilen gelirin Schumacher’in de katkılarıyla inşaatı devam eden okulun ek binasının inşaatında kullanılacağı belirtildi.

Turnuva sonunda engelliler yararına satılan biletlerden çekiliş yapılarak, forma, tatil, sauna, hamam hizmeti gibi hediyeler verildi. Gecenin sonunda engelli öğrenciler Toni Schumacher’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Schumacher’in önümüzdeki günlerde Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu’na gidip öğrencileri ziyaret edeceği bildirildi. Manavgat’ta 12 yıldır tatil yapan ve engelli öğrenciler yararına futbol turnuvası düzenleyen Schumacher, engelli öğrencileri yardım etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan eski file bekçisi, eski takımı Fenerbahçe’ye övgüler yağdırdı. Fenerbahçe’nin büyük bir camia olduğunu belirten Schumacher, “Bir zamanlar benim de oynadığım Fenerbahçe, Daum’la büyük bir başarı gösteriyor. Daum’u yakından tanıyorum. Bu yıl Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına inanıyorum” dedi.

Schumacher, Fatih Terim’den boşalan Milli Takım teknik direktörlüğüne en iyi adayın vatandaşı Daum olduğunu ifade etti.

Hürriyet

Bir yanıt yazın