Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Vali Kara'dan Engellilere Büyük Hizmet

Vali Kara’dan Engellilere Büyük Hizmet

Vali Ahmet Kara, Kars’ta görev yaptığı yaklaşık bir yıllık süre içerisinde bir ilke daha imza atıyor

Vali Ahmet Kara, Kars’ta görev yaptığı yaklaşık bir yıllık süre içerisinde bir ilke daha imza atıyor

Kars Valiliği hizmet binası içersinde yılardır eksikliği büyük oranda hissedilen engelli asansörünün yapımına nihayet başlandı.

İçerisinde Milli Eğitim, nüfus, kadastro gibi birçok il müdürlüğünü içerisinde barındıran binada yapımı tamamlanacak asansörü özellikle engelli vatandaşlarımız için büyük hizmet vermiş olacak.

Vali Kara, “Yıllardır devlet adına hizmet veren ve bir çok il müdürlüğü ve çeşitli birimleri tarafından kullanılan hükümet konağı engelli asansöre sahip oldu. Engelli ve özürlü vatandaşların hükümet konağına ve Valilik Makamına daha rahat gidip gelmeleri için binamıza özürlü asansörü yaptırıyoruz. Özürlü ve engelli vatandaşlarında kendi ihtiyaçlarını karşılamaları daha da kolayca karşılamaları gerektiğini düşünerek bu vatandaşlara yardımcı olmak için bu asansörün çok gerekli olduğunu düşündüm. Onlarında en iyi hizmete ihtiyaçları var bu nedenle asansörün yapımını gerçekleştirdik.” dedi.

Valilikte asansörün olmaması nedeni ile yaşanılan sıkıntı, geçtiğimiz aylarda Kızılay Genel Başkan Yardımcısı (Deprem Dede) Ahmet Mete Işıkara’nın da Kars Valiliğini ziyareti sırasından basında da yer alması dikkat çekmişti.

Bir yanıt yazın