Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

4 yıldır yemek yemiyor

4 yıldır yemek yemiyor

Bebekken yaşadığı travma yüzünden 4 yıldır yemek yemeyen küçük Daniel, karnından verilen serumla besleniyor.

İNGİLTERE’de bebekken yaşadığı asit reflüsü nedeniyle psikolojik travmaya uğrayan 4 yaşındaki Daniel Harrison, ağızdan hiçbir katı besin alamıyor. Aynı zamanda otistik olan küçük Harrison bebekliğinden bu yana karnından midesine açılan özel bir delik yardımıyla besleniyor. Doktorlar, bebeklik döneminde meydana gelen asit reflüsünün Daniel’de “fobi”ye dönüştüğünü ve otizmin de etkisiyle ağızdan katı beslenmeyi kestiğini belirtiyor. Gördüğü psikolojik tedavilere bugüne kadar yanıt vermeyen Daniel, özel bir aygıtla karnından midesine açılan bir delikten verilen serumla besleniyor. Daniel vücudu için gerekli tüm vitamin ve minarelleri bu serumdan alıyor.

TEDAVİSİ BULUNMUYOR

Dünyada sadece birkaç kişide görülen hastalığın tedavisi ise yok. Katı yemek ve içecek gördüğünde korkan ve asla kabul etmeyen Harrison’ın babası Kevin ve annesi Catherine, onu düzenli olarak Londra’daki Great Ormond Hastanesi’ne götürüyor. Nottingham’dan Londra’ya yapılan bu yolculuklarda Daniel’e karnından alacağı serumlar veriliyor. 41 yaşındaki baba, rüyalarında küçük oğlunun kendileriyle yemek yediğini gördüğünü söylüyor.

Bir yanıt yazın