Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Barış Akarsu 17 engelliye umut oldu

Barış Akarsu 17 engelliye umut oldu

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden rock şarkıcısı Barış Akarsu, adına başlatılan proje ile Bartın’da tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) ve Barış Akarsu adına yapılan çalışma sonrasında Bartın’da 17 engelliye tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

Bartın’ın Amasra ilçesinde düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtım törenine Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel, Barış Akarsu’nun ailesi ve bedensel engelliler katıldı.

Törende konuşan BEDD Başkanı Kemal Demirel, “Barış Akarsu ailesi ile başlattığımız proje kapsamında engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye dağıtıyoruz. Amacımız bu büyük birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Ne kadar fazla engellimize yardımcı olabilirsek, bizim için o kadar önemlidir. Herkesi engellilere umut olmaya devam ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından 17 engelliye Bartın Valisi, Bartın Milletvekili, Kaymakam, Belediye Başkanı ve BEDD Başkanı tarafından tekerlekli sandalyeleri dağıtıldı. Törende ayrıca çeşitli hediyeler de verildi.

Bir yanıt yazın