Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Başkan Can İBB Özürlüler Kampı'nda

Başkan Can İBB Özürlüler Kampı’nda

Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İBB Özürlüler Kampı’nı ziyaret etti

Yıldırım ve Başkan Hasan Can, kamptaki Ümraniyeli vatandaşlarla kahvaltı yaparak onlarla sohbet etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM)’ün, her yıl 5 bin 280 özürlü ve özürlü yakınına bir hafta süreyle ücretsiz tatil imkânı sunduğu Florya Özürlüler Yaz Kampı kapılarını İstanbullu özürlülere açtı. Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kampa Ümraniye’den katılan 14 engelli vatandaş ile ailelerini ziyaret etti. İBB Sağlık daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç ve İSÖM Müdürü Bekir Köksal’ın karşıladığı Kaymakam Yıldırım ve Başkan Hasan Can, engelli vatandaşlarla kahvaltı yapıp daha sonra da sohbet etti. Yıldırım ve Başkan Hasan Can, kamptaki bir Ümraniyeli engelli vatandaşın oradaki odasını da ziyaret etti.

İBB ÖZÜRLÜLER KAMPI

Toplam 60 bin m² alan üzerine Florya sahiline kurulmuş yaz kampında bu yıl 5 bin 280 özürlü ve özürlü yakını tatil yapacak. Televizyon, klima, 24 saat sıcak su imkânı, telefon, çardak ve çiçek bahçesine sahip 55 müstakil evin bulunduğu kampta özürlü ve özürlü yakınları bir hafta boyunca ücretsiz tatil yapacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da özürlü ve özürlü yakınları için kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerler düzenlenecek. İSÖM Yaz Kampı’nın gece aktivitelerinde ise doğum günü kutlaması, bilgi ve yetenek yarışmaları, film gösterimi, veda partisi gibi etkinlikler yer alıyor.

Bir yanıt yazın