Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Başkent'te engelliler haftası etkinlikleri

Başkent’te engelliler haftası etkinlikleri

Ankara’da, ‘Ç’engelli gençler’, ‘Dünya Engelliler Haftası’nı etkinliklerle kutladı.

Hafta dolayısıyla, sabah Ç’engel Kafe’de Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ı ağırlayan gençler, gün boyu da Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde etkinlikler düzenledi.

Bir engelli babasının konuşması ile başlayan etkinliklerde, Ç’engelli gençlerin yanı sıra Yön Sanat Atölyesinden bir grup da, halk dansları gösterileri sundu.

Down sendromlu Ozan Ulusoy’un şiir kitabını imzaladı. Atılım Üniversitesi öğrencisi Yusuf Akgün’ün, ağzıyla kullandığı fırçasıyla yaptığı resimlerden oluşan sergi ise Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ulusoy tarafından açıldı.

Gecede ayrıca Çankaya Belediyesi Ç’engel Gösteri Sanatları topluluğu tarafından ”Shakespeare karıştı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Ankara Haber

Bir yanıt yazın