Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Elleri üzerinde yürümekten kurtuldu

Elleri üzerinde yürümekten kurtuldu

7 Yaşındayken tandıra düşerek yanan ve iki ayağını kullanamayan gence akülü motosiklet hediye edildi.

Eşme ilçesine bağlı Ağabey köyünde yaşayan ortopedik engelli Süleyman Gönül, yurt dışında çalışan bir hayırseverin akülü motosiklet hediye etmesiyle elleri üzerinde yürümekten kurtuldu.

Köylerindeki evlerinin önünde 7 yaşındayken oyun oynarken tandır kuyusuna düşerek yanan ve iki ayağını da kullanamaz hale gelen Süleyman Gönül (28), maddi imkansızlıklar nedeniyle uygun bir araç alamadığı için elleri üzerinde hareket etmeye çalışarak yaşamını sürdürüyordu.

Süleyman Gönül’ün bu durumunu öğrenen ve isminin açıklanmasını istemeyen gurbetçi hayırsever, kendisine akülü motosiklet hediye etti.

Hayırseverin desteğiyle daha rahat bir yaşama kavuşan Gönül, 21 yıldır elleri üzerinde yürümekten kurtulduğunu belirterek, hayırsevere yardımından dolayı teşekkür etti.

Bir yanıt yazın