Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Engelli gençlerin kazanılması önemli

Engelli gençlerin kazanılması önemli

Cumhurbaşkanı Eroğlu, engellilerle ilgili yasal düzenlemelerin günün koşullarına uyarlanabileceğini belirtti

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün, 18 Yaş Üstü Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’ni kabul etti.

Rehabilitasyon merkezi yetkilileri, Cumhurbaşkanı’na çalışmalarıyla ilgili bilgi aktararak, merkezde gençleri hayata kazandırmak amacıyla öz bakım becerilerini kazandırmak için çalışmalar yapıldığını anlattı.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, atölyelerde seramik, resim, müzik ve spor gibi etkinlikler yapılarak gençler topluma kazandırılmaya çalışılıyor.

Cumhurbaşkanı Eroğlu kabuldeki konuşmasında, gençleri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her yıl engellilerin sorunlarının gündeme geldiğini, geçmişte yasal düzenlemeler yapıldığını ancak günün koşullarına göre yeniden düzenlemeler gerekebileceğini ifade etti.

Engelli gençlerin rehabilite edilerek hayata kazandırılmalarının önemine işaret eden Cumhurbaşkanı, yaptıkları çalışmalardan dolayı Rehabilitasyon Merkezi yetkililerini kutladı.

Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı olarak üzerlerine düşen görevi bundan sonra da yapmaya çalışacaklarını söyledi.

kibrisgazetesi.com

Bir yanıt yazın