Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Engellilerin tatil sevinci

Engellilerin tatil sevinci

Etimesgut Belediyesi 213 engelliyi tatile gönderdi.

Türkiye’nin tek engelli oteli olan Marmaris İçmeler’deki Panorama Park Otel’deki 1 haftalık tatillerine çıkan engelliler büyük sevinç yaşadı.

Birçoğu ilk kez denize girecek olan engelliler, tatil boyunca deniz, kum ve güneşin tadını çıkaracaklar. Engellilere aileleri de destek olacak. Engelli otelinde, engelliler için özel program ve animasyonlar düzenlenecek.

MORAL DEPOLAYACAKLAR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, bu tatille engellilerin ve ailelerinin moral depolayacağını ifade ederek, “birçok engellimiz ne yazı ki zamanın birçoğunu dört duvar arasında geçiriyor. Belediye olarak engellilerimizin sosyalleşmelerine katkı sağlamak için sosyal kültürel ve sanatsal etkinlikler ve kurslar açtık. Etkinliklere katılan engellilerimizin çevreleri ile iletişimlerinin arttığına şahit olduk. İstedik ki ilçemizdeki engellilerimiz 1 hafta boyunca güzel bir tatil yapsınlar. Bu tatil hem engelli hem de aileleri için iyi bir rehabilitasyon olacaktır” diye konuştu. Belediyece tahsis edilen otobüslerle tatil yapacakları otele hareket eden engelliler büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek kendilerine böyle bir imkanı sunan Başkan Demirel’e teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın