Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

İşitme engellilere pil dağıtıldı

İşitme engellilere pil dağıtıldı

 

Mersin’de İşitme Engelliler Eğitime Destek ve Kalkındırma Derneği tarafından işitme engellilere pil yardımı yapıldı.

Mersin Yenişehir Engelliler Parkı’ndaki etkinlikte konuşan Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, engellilere bakmanın ve ihtiyaçlarını gidermenin büyük bir sabır gerektirdiğini belirtti. Arslan, engelli ailere destek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydetti.

Mersin’de İşitme Engelliler Eğitime Destek ve Kalkındırma Derneği Başkanı Abuzer Öner ise şu ana kadar yapılan etkinliklerde engellilere çeşitli yardımlar yapılırken, kendilerinin ise işitme cihazı için pil dağıtmayı uygun gördüklerini kaydetti.

Öner, dernek olarak temin ettikleri pillerden 400 tanesini daha önce dağıttıklarını anlattı. Öner, şimdi ise 100 adet dağıttıklarını söyledi. Konukları sıkma ikram edilirken, çocuklar ise parkta eğlendi.

Bir yanıt yazın