Son Yazılar

OKB’nin Tedavisi: İlaçlar ve Psikoterapi Seçenekleri 2024 Mart evde bakım aylıkları ödemeleri ! Engelli Bireylerin Gelecek Endişeleri ve Umutları Engelli Dostu Mekanlar Nasıl Olmalı? Engellilere Uygun Şehir Planlaması: Merdivenli Alanlarda İyileştirmeler Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek Ne Anlama Gelir? Medyum Okşan Şizofreni Belirtileri: Farkındalık ve Destek Ayrık Omurga Hastalığı: Spina Bifida Omurilik felci tedavisinde Epidural Stimulation
Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Onlara acımadılar sahip çıktılar!

Onlara acımadılar sahip çıktılar!

Muğla’nın Datça ilçesinde sivil toplum örgütleri tarafından yaptırılan Atatürk Duyu Parkı törenle hizmete açıldı.

Açılışa Datça Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Şener Tokcan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Şener Tokcan, “Engelli olmak topluma faydasız biri demek değildir. onlara sahip çıkılırsa topluma ne kadar faydalı biri olacağını herkes görecektir. onlara acımak yerine sahip çıkılması ve onların hak ettiği saygıyı görmelerinin gerekiyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Atatürk Duyu Parkı arazisini bağışlayan İbrahim Karadağlı ise, “Bu arazi babamdan bana miras kaldı. Ben burayı başka bir şekilde değerlendirip para kazanabilirdim ancak bana engelliler duyu parkı yapmak için istediklerinde hiç düşünmeden kabul ettim ve araziyi bağışladım. Bundan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Mustafa Kaya da, Datça Lions Kulübünün katkılarıyla yaptırılan ‘Atatürk Duyu Parkı’nın engellilere verilen önemin göstermesi bakımından çok önemli olduğunu kaydetti.

Datça Lions Kulübü Başkanı Deniz Dakikoğlu ve Proje Koordinatörü Yıldız Sancaktar duyu parkı projesi hakkında bilgiler veremsinin ardından duyu parkı protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı.

Bir yanıt yazın